Zoeken in Visit Beernem

Welke GR-route verkies jij?

De Grote Routepaden zijn ideaal voor wandelen over lange afstand. Hun gekende wit/rode bewegwijzering leid je doorheen uitgestrekte bossen, dreven, velden en meersen. De GR-routes zijn steeds in beide richtingen aangeduid.

Je kan zelf een traject kiezen.

Ga je voor een wandeltocht van A naar B zoals GR131: van Brugse Ommeland naar de Ieperboog, of eerder van B naar A zoals de GR129: van Brugge naar Arlon in Dwars door België.

Neem je graag de trein? Dan kan je wandelen van station naar station met de 'Treinstapper' als gids. Zo wandel je bijvoorbeeld van Beernem naar Brugge langs rustige en groene paden.

Loop je liever een dagtocht? Dan zijn de 'Dagstappers' waarschijnlijk iets voor jou. Dagstapper Beernem is 23,4 km lang en loopt doorheen het Landschapspark Bulskampveld.

Naast de klassieke GR-paden heb je ook de street-GR zoals de Uilenspiegelroute. Deze herken je aan zijn geel/rode bewegwijzering. Voor meer info kan je hier terecht.

Wil je er een meerdaagse wandeltocht van maken? Dan kan je kiezen uit de vele logeeradresjes die Beernem en het Brugse Ommeland te bieden hebben. Ontdek ze hier.

Suggesties

No items found.

Start-en eindpunt

Afstand

Type route

Prijs

Bijlages

Openingsuren

Toegankelijkheid

No items found.
No items found.
GR-route
Nood aan meer informatie?

Kom gerust langs in ons infoloket voor extra tips, hotspots, wandelkaarten en advies op maat.

Tips in de omgeving van

GR-route

Andere suggesties.

Bekijk alle suggesties