Zoeken

April is kermismaand!

Monday
27
March
2023
27/3/2023

Ook dit jaar is april terug kermismaand in onze gemeente!

Het eerste weekend, op zaterdag 1 en zondag 2 april 2023, is het niet enkel feest in het kader van Dorp van de Ronde, maar staat ook de lentekermis terug op het Stationsplein!  Het Lunapark, frituur, schietkraam, visspel en kindermolen openen hun kramen met plezier op zaterdag- en zondag namiddag. Naast de vele initiatieven naar aanleiding van de doortocht van de Ronde van Vlaanderen kan je zondagnamiddag dus verder feesten op de kermis!

Tijdens het Paasweekend van zaterdag 8 t.e.m. maandag 10 april 2023 staat de Markt van Oedelem terug vol met foorkramen. Daar staan een frituur, schietkraam, lunapark, lambada, trampoline, visspel en kindermolen op jullie komst te wachten.

Op 7, 8 en 9 april kan je ook opnieuw luisteren naar de Kermisradio (97,2FM)! Verder organiseert Café Crocodile (Oudezakstraat 9, 8730 Oedelem) de volgende activiteiten:

  • Vrijdag 7 april om 21u00: WE-Street band
  • Zaterdag 8 april: Promonight en quiz op de kermisradio
  • Zondag 9 april: Karaoke avond met super ambiance

Als laatste in de rij van zaterdag 22 t.e.m. maandag 24 april 2023, vind je de lentekermis van Sint-Joris op het Pelderijn en in de Kooldreef.  Wist je dat deze kermis altijd rond de 23 april wordt georganiseerd om de naamdag te vieren van de Heilige Sint-Joris?
De kermis hier bestaat uit een schietkraam, visspel, frituur, lambada, lunapark en kindermolen.

Op zaterdag 22 april vanaf 19u00 organiseert vzw Ten Distel een Crazy Bingo in de Sinjo. Naast de klassieke bingorondes zijn er ook speciale rondes: quizronde, muziekronde, spelronde. Sfeer gegarandeerd en iedereen gaat naar huis met een prijs!
Ook welkom als je liever gewoon iets wil komen drinken!

Meer info ivm het kermisprogramma van Oedelem: Café Crocodile, crocodile1@telenet.be

Meer info over de Crazy Bingo: vzw Ten Distel, www.vzwtendistel.be, vzwtendistel@outlook.com

Meer info ivm de kermissen: Dienst Feestelijkheden, feestelijkheden@beernem.be, 050 2311 86. Of neem een kijkje op www.visitbeernem.be