Zoeken

Verken het domein Bulskampveld

Deze wandelroute verkent het domein Bulskampveld, gelegen in het Landschapspark Bulskampveld. Bewegwijzerde paden leiden je doorheen de weidse bosgebieden, de heidevelden van het natuurgebied Heideveld-Bornebeek, de veldvijvers en het typische drevenlandschap. In het neogotische kasteel van Bulskampveld, omgeven door een prachtige tuin met vijver, huist het Bezoekerscentrum. Indrukwekkende beeldprojecties en geluidsmontages laten je letterlijk de sfeer van het Houtland opsnuiven. De route passeert ook langs een kruidentuin, wagenmuseum, het vogelopvangcentrum en de Aanwijsputten. Met wat geluk spot je enkele Gallowayrunderen die als grazer het open landschap van het natuurreservaat Heideveld-Bornebeek bewaren.

Praktisch

  • Afstand: 9,4 km
  • Vorm: Lusvorming eenrichting
  • Type route: Bewegwijzerde route
  • Vertrekpunt: Parking Driekoningen, Bulscampveld, 8730 Beernem - of - Parking Aanwijs, Reigerlostraat/Wingene Steenweg, 8730, Beernem
  • De wandelroute is opgenomen als suggestieroute in het wandelnetwerk Bulskampveld. Dit wandelnetwerk is verkrijgbaar bij de toeristische dienst, het bezoekerscentrum van Bulskampveld en via de webshop van Westtoer.

Suggesties

No items found.

Start-en eindpunt

Parking Driekoningen, Bulscampveld, 8730 Beernem - of - Parking Aanwijs, Reigerlostraat/Wingene Steenweg, 8730, Beernem

Afstand

8,9 km

Type route

Lusvormig, eenrichting, bewegwijzerd

Prijs

Openingsuren

Toegankelijkheid

No items found.
No items found.
Bulskampveld wandelroute
Nood aan meer informatie?

Kom gerust langs in ons infoloket voor extra tips, hotspots, wandelkaarten en advies op maat.

Tips in de omgeving van

Bulskampveld wandelroute

Andere suggesties.

Bekijk alle suggesties