Zoeken in Visit Beernem

Zomerse wandel- en fietszoektochten in Beernem

Wednesday
29
July
2020
29/7/2020

Leer de streek beter kennen op interactieve wijze met deze 4 zoektochten. Laat de speurneus in je los en zoek tijdens een gezellige wandel-, fiets- of autozoektocht naar clues, hints en antwoorden. Maak kennis met de verborgen plekjes in Beernem.

De KW Zomerzoektocht

Fietsfotozoektocht in het Brugse ommeland

Fiets rond Beernem en waan je in een groene oase van bossen, heidevlaktes en uitgestrekte landschappen.
Langs het parcours werden 8 foto's genomen waarbij telkens een vraag hoort. Ga op zoek naar alle antwoorden en doe mee aan de prijzenpot van KW.

Bekijk hier alle info

Digitale zoektocht van Vlieg rond de Bibliotheek

Kan je goed zoeken? Staan je oren op scherp? Doe je graag eens gek? Dan is deze digitale zoektocht echt iets voor jou!

Wally, de Gruffalo, Kabouter Korsakov, de boeboeks en nog andere kinderboeken-vrienden zijn uit de bibliotheek ontsnapt. Zoek onze helden in de directe omgeving van de bib en doe allerlei knotsgekke opdrachten om punten te scoren.

Bekijk hier alle info

De Nationale Streekzoektocht van Landelijke Gilden

In 2020 trekt de Nationale Streekzoektocht van Landelijke Gilden naar het bosrijkste gebied van West-Vlaanderen. De route start aan het Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus in Beernem en loopt via Oostkamp ,Wingene en Ruislede.
Je kan kiezen uit een autozoektocht (36 km), een fietszoektocht (38 km) of een kinderzoektocht (11 km).

Neem gratis deel aan deze leuke en spannende zoektocht en maak kans op een van de vele mooie prijzen.

Bekijk hier alle info

Open doek: 18 podcasts op 18 bankjes in Beernem

Het Bankje, een zomers coronaproof podcastproject

Neem tijdens je zoektochten plaats op een van de 18 bankjes in Beernem en luister naar de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.

Om dit zomerse coronaproof theaterproject - naar een idee van Wim Chielens - te verwezenlijken, bracht OPENDOEK verschillende disciplines uit de amateurkunsten samen: theatermakers en -acteurs, schrijvers en visueel-grafische talenten. Allen samen hebben meer dan 100 amateurkunstenaars meegewerkt aan deze podcast bestaande uit 20 verschillende dialogen.

Bekijk hier alle info