Zoeken in Visit Beernem

Schatten van Vlieg in Beernem 2022

Friday
1
July
2022
1/7/2022

Deze zomer hebben we in Beernem maar liefst vier schatten van Vlieg! Van 𝟙 𝕛𝕦𝕝𝕚 𝕥.𝕖.𝕞. 𝟛𝟙 𝕒𝕦𝕘𝕦𝕤𝕥𝕦𝕤 𝟚𝟘𝟚𝟚 kan je de zoektochten ontdekken.  

Ze zijn gratis en geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.

Ontdek ze allemaal en rui of jij ruikt wat ik ruik.

Deze schatten van Vlieg kan je ontdekken:

·       Kan jij de code kraken?

(zoektocht in Oedelem: 4 km)

Ga op pad en los onze raadsels op. De zoektocht is 4 km lang en kan je te voet of met de fiets doen. Tussendoor kom je wel 3 speelpleintjes tegen om even uit te rusten. Of juist niet...? Kan jij de code kraken? Je kan het deelnameformulier ook hier downloaden.

Zoektocht voltooid? Kom je formulier, tijdens de openingsuren van Het Schepenhuys, indienen en kijk of jij de code van het slot kan kraken.

·       Speurneus in Wonderland

(zoektocht Bibliotheek Beernem)

Neem de duikboot samen met kapitein Nemo en verken de onderwaterwereld. Zwem tussen de vissen, de octopus, de krabben en de haai... Red jij hen uit deze plasticsoep? De hele zomervakantie kan je in de bib van Beernem de woeste wateren trotseren. Er zijn opdrachtjes op verschillende niveaus zodat het hele gezin samen de zeedieren kan redden. Bracht je alles tot een goed einde? Dan krijg je toegang tot de schat van Vlieg!

Je kan deze zoektocht vinden in de bibliotheek van Beernem, tijdens de openingsuren.  

 

·       Help Vlerk naar huis

(zoektocht Bezoekerscentrum Bulskampveld)

Vlieg is gek op…kaka. Maar niet om te eten hoor, hij is ook niet helemaal gek. Gooi je neus inde strijd en ga mee op zoek naar de perfecte stront voor Vlieg. Gaandeweg ontdek je wat de andere bosdieren lekker vinden en hoe zij ruiken. Is de missiegeslaagd? Dan heeft Vlieg nog een beloning voor jou in petto. Hopelijk zit daar geen geurtje aan…

 

·       Het Plukhofmysterie

(zoektocht Plukhof Beernem)

Help, wat is dat?! Boer Jeroen begrijpt er niets van: er hangt een vreemd geurtje rond de composthoop! Wie heeft er iets opgegooid dat er niet thuishoort? Verbijsterd kijkt hij om zich heen. De geur doet hem aan iets denken... of aan iemand! Voordat boer Jeroen er dieper kan over nadenken, neemt een windvlaag de geur met zich mee. Zoek jij samen met Vlieg naar de dader? Zet je beste speurneus op, volg het geurspoor en ontrafel het geurmysterie!

Meer info vind je via deze link.