Zoeken

Wist jij dat het Landschapspark Bulskampveld bulkt van boeiende geschiedenis en mysterieuze verhalen? Enig idee waar de naam Bulskampveld of Bulnas Campa vandaan komt? En wat deden die lattenklievers in Sint-Joris precies? Of ben je benieuwd naar de verhalen van de meid die ‘diende’ op het kasteel Gruuthuuse in Oostkamp? En wie was die Bende van Wildenburg?

Het vertelcollectief Mandragora distilleerde heel wat verhalen uit het rijke verleden van het Landschapspark Bulskampveld en laat tot maart 2023 elke maand een Podcastaflevering op je los.

De podcast-reeks “Over leven en overleven” laat je smullen van de geweldige getuigenissen uit het rijke verleden van je eigen streek. De twee charmante vertellers dompelen je onder in een bad van merkwaardige verhalen, interessante geschiedenis en toffe wist-je-datjes uit het Landschapspark.

Korte beschrijving:

In deze eerste aflevering lopen we in een rotvaart door de geschiedenis van het Landschapspark Bulskampveld. Hoe is het allemaal begonnen? Hoe zijn de dingen gelopen tot wat we vandaag zien in en rond het Landschapspark Bulskampveld? Wel, onze verteller vertrok met een zak vol vragen en keerde terug met een karrevracht vol antwoorden.

Beluister hier de eerste podcast: Een reis door 2.000 jaar Bulskampveld, of ga naar www.landschapspark-bulskampveld.be voor alle afleveringen!  

Start-en eindpunt

Afstand

Type route

Prijs

Bijlages

Openingsuren

Toegankelijkheid

No items found.
No items found.
Podcast 1: Een reis door 2.000 jaar Bulskampveld
Nood aan meer informatie?

Kom gerust langs in ons infoloket voor extra tips, hotspots, wandelkaarten en advies op maat.

Tips in de omgeving van

Podcast 1: Een reis door 2.000 jaar Bulskampveld

Geen items gevonden.

Andere suggesties.

Bekijk alle suggesties