Zoeken in Visit Beernem

Opendeurweekend Bedrijvenpark Beernem

Monday
27
February
2023
27/2/2023

Zes bedrijven zetten samen met gemeente Beernem hun schouders onder het opendeurweekend van Bedrijvenpark Beernem. Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 maart 2023 geniet je van leuke acties en unieke promoties. Maak er een gezellige uitstap van met de hele familie, doe mee met de wandelzoektocht en win leuke prijzen.

PROlectro

PROlectro is jouw partner voor technische installatie en elektro met service. Een hecht team staat voor je klaar met kennis, expertise en advies op maat.

Bezoek PROlectro tijdens het opendeurweekend op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 9u en 18u. Opendeuractie: bar met springkasteel!

Sint-Jorisstraat 85A | +32 50 78 04 50

LaTerra+

La Terra+ prikkelt alle zintuigen: de geur van kleurrijke bloemen, aantrekkelijke presentaties, de smaak van eigen bakbloem en een warm onthaal van gedreven medewerkers. Voor alles wat groeit en bloeit, is LaTerra+ de oplossing.

Bezoek LaTerra+ tijdens het opendeurweekend op vrijdag tussen 9u en 18u30, zaterdag 9u en 18u en zondag tussen 9u en 17u. Opendeuractie: 10% korting op één artikel naar keuze.

Sint-Jorisstraat 85A | +32 50 78 00 02

Tuinmachines Van Vynckt

Sinds 1979 is Tuinmachines Van Vynckt de ideale partner voor alle maaimachines, kettingzagen, scheermachines, bladblazers en meer. Zowel professionelen als particulieren kunnen rekenen op een uitgebreid aanbod van topproducten met een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

Bezoek Tuinmachines Van Vynckt tijdens het opendeurweekend op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 9u en 18u. Opendeuractie: voorjaarsacties + glaasje + carving (kettingzangkunst) op zondag.

Sint-Jorisstraat 92 | +32 50 78 98 76

Nipaco-Storme

Bij Nipaco-Storme kun je terecht voor alles wat met schrijnwerk PVC-ALU, poorten, zonwering, terrasoverkapping of carports te maken heeft. Nipaco-Storme is een gevestigde waarde in Beernem met al meer dan 25 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van Winsol.

Bezoek Nipaco-Storme tijdens het opendeurweekend op vrijdag tussen 9u en 18u, op zaterdag tussen 9u en 17 en op zondag tussen 10u en 16u. Opendeuractie: gratis verlichting of motor in luifel, korting op terrasoverkapping ZIP, € 199,00 korting op SolarFix & SolarBox, gratis druktoesten of upgrade motor bij terrasoverkapping SO.

Industriepark 47 | +32 50 79 09 00

Kopelino

Voor maatwerk tuinhuizen en poolhouses, carports en afsluitingen, tuinmeubelen, serres en decoratie, één adres: Kopelino. In hun toonzaal vind je duurzame, kwalitatieve producten die je tuinbeleving naar een hoger niveau tillen.

Bezoek Kopelino tijdens het opendeurweekend op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 9u en 18u. Opendeuractie: koffie met versnapering + winactie hippe design muurhaspel tuinslang + ontvang een goodiebag bij aankoop van minimum € 500,00 + actieprijzen op tuinmeubelen en serres

Sint-Jorisstraat 100 | +32 50 78 06 36

Overland Adventures

Ontdek de wereld zoals je dat nog nooit deed en wie weet herontdek je ook wel jezelf! Bij Overland Adventures vind je alles om op avontuur te gaan. Saartje en Dean helpen je met plezier én vanuit eigen ervaring het 'overlanden' te ontdekken.

Bezoek Overland Adventures tijdens het opendeurweekend op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 10u en 17u. Opendeuractie: korting op in-stock daktenten.

Industriepark Oost 38 | +32 50 96 40 40

Een boeiende uitstap voor de hele familie

Ontdek, met een hapje en drankje in de hand, het aanbod van de Beernemse handelaars. Laat je inspireren en geniet van randanimatie, mooie kortingen en interessante acties. Naast een bezoek aan de bedrijven, kan je ook gratis deelnemen aan de wandelzoektocht door het bedrijvenpark. Hoe neem je deel?

  1. Bezoek een deelnemende handelszaak en neem een deelnameformulier met plannetje mee
  2. Zoek in elk van de zes deelnemende bedrijven een letter
  3. Deponeer je ingevuld formulier na de wandeling bij een van de zaken

We maken 20 mensen gelukkig met een Beernem.kadobon ter waarde van € 25,00! De winnaars worden achteraf persoonlijk gecontacteerd.

De Beernem.kadobon

Wat is de Beernem.kadobon precies? Het is niet alleen het leukste, maar ook het nuttigste geschenk om te geven (of krijgen). De Beernem.kadobon kan je bij meer dan 30 lokale handelaars gebruiken, in meerdere keren en bij meerdere handelaars.

Zelf een Beernem.kadobon kopen? De fysieke cadeaukaart is te koop in het Gemeentehuis van Beernem en Het Schepenhuys in Oedelem, online kan je hem hier aanschaffen.