Nieuwsberichten

Warme groeten uit Beernem

Wil je iemand verrassen met een originele eindejaar boodschap?
15
Dec
2020

Wijkkerstboom

Ook een kerstboom in je straat, buurt of wijk?
11
Dec
2020

ik koop loHOHOHOkaal

Koop je eindejaarscadeau aan bij een Beernemse handelaar en win je aankoopbedrag terug!
9
Dec
2020

8730 Koopt Lokaal

Winkels die niet essentiële producten aanbieden mogen terug open onder strenge voorwaarden. Contactberoepen moeten nog steeds de deuren gesloten houden. Iedere handelszaak open of niet open probeert op een creatieve manier zijn producten aan de man te brengen. Hier kan je een overzicht vinden hoe ze dit doen. We vragen handelszaken die er nog niet tussen staan om hun aanbod door te geven. Dat kan via dit formulier of telefonisch tijdens de kantooruren 050 28 91 48. We voegen jouw aanbod dan toe aan de lijst.
1
Dec
2020

Kras & Win actie

Kras en win een Beernemse horecabon t.w.v. €25
18
Nov
2020

Wie biedt take-away maaltijden of leveringen aan huis aan.

Hier vind je een lijst met de horecazaken die take-away maaltijden of leveringen aan huis aanbieden.
3
Nov
2020

Herfstwandelsuggestie

Herfstwandelsuggestie Velden en Meersen
27
Oct
2020

Shoppen in Beernems Bedrijvenpark

Wist je dat je als particulier ook kunt gaan shoppen in het Beernems Bedrijvenpark? Ontdek alle zaken die een effectieve winkel zijn, een toonzaal hebben of waar je producten kan verkrijgen op bestelling.
16
Sep
2020

Bezoek Het Schepenhuys in Oedelem

Er valt heel wat te beleven in en rond Het Schepenhuys. In dit historische gebouw, centraal op de markt van Oedelem vind je de toeristische dienst en een exporuimte. Daarnaast is dit de startplaats van verschillende fiets- en wandeltochten.
14
Aug
2020

32 keer lekker tafelen in Beernem

In de "Uit Eten" gids vind je 32 adressen in Beernem waar je lekker kan eten. De overzichtelijke indeling zorgt ervoor dat je snel de juiste locatie vindt om je honger te stillen.
11
Aug
2020

Zomerse wandel- en fietszoektochten in Beernem

Leer de streek op interactieve wijze beter kennen met 4 actieve zoektochten. Laat de speurneus in je los en zoek tijdens een gezellige wandel-, fiets- of autozoektocht naar clues, hints en antwoorden. Maak kennis met de verborgen plekjes in Beernem.
29
Jul
2020

Drie tips om de lokale handelaar te steunen op sociale media

Ontdek met deze drie tips hoe je snel en gemakkelijk de lokale handelaar kan steunen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt: je smartphone en je duimen!
19
Jun
2020

5 verborgen plekjes in Beernem

Ken jij Beernem echt zo goed als je denkt? Ontdek een aantal bijzondere plekjes om te wandelen of fietsen en helemaal tot rust te komen.
12
Jun
2020

5 actieve tips in Beernem

Op zoek naar inspiratie voor een actieve dagtrip in Beernem? Deze 5 tips kunnen je alvast op weg helpen om enkele avontuurlijke dagen in eigen dorp te beleven.
10
Jun
2020

De horeca heropent!

We kunnen eindelijk weer genieten van een hapje en een drankje, want vanaf vandaag heropent de horeca! Ontdek waar jij terecht kan met je bubbel dankzij een handige lijst van alle horeca.
8
Jun
2020
Een tip voor Visit Beernem?
Heb je een tip, activiteit of ken je een plekje die we zeker op deze website moeten plaatsen? Laat het ons zeker weten
Contacteer ons