3 x 33 meter plezier voor jong en oud

Doe de 100 meter van Beernem

Beernem krijgt 100 meter speelplein bij! Op drie verschillende locaties, het speelplein langs de Wagenweg, het speelplein langs de Beukendreef en de Kooldreef van Sint-Joris, wordt een 33,3m lang 'apenparcours' geplaatst. Samen goed voor de 100 meter van Beernem. Geen 2 toestellen zijn dezelfde! 

Ontdek de drie locaties van de 100 meter

Kooldreef in Sint-Joris

De Kooldreef is een herinnering aan de middeleeuwse heerlijkheid van Sint-Joris. De brede dreef met zijn majestueuze bomen aan elke zijde en het schaduwrijke frisgroene gras is nu een trage weg waar wandelaars en fietsers van genieten.

Ga en geniet met jong en oud van 33 meter kronkelen en klauteren op de apenbrug. De kinderen onderschatten we niet, maar lukt het ook de ouderen van dienst?

Speelplein Beukendreef Beernem

Het stukje 33 meter apenbrug van De Kleine Beer kan je nu terugvinden op het Speelplein Beukendreef in Beenem. Terwijl de kinderen ravotten kunnen de ouders gerust even uitblazen op een bankje.

Speelplein Wagenweg Oedelem

De laatste meters, of de eerste te zien waar je begint, van de 100 meter van Beernem vind je nu op het speelplein van de Wagenweg in Oedelem!

De speelpleinbouwers plaatsten op dit terrein zelfs een probeersel die ze nog niet eerder gebouwd hebben. Iets met rollende buisjes, kan jij dit toestel vinden?

Fietsroute Bruinberg - Galgeveld (8 km)

Fietsroute Lindemeers - Kleuterweelde (13 km)

Fietsroute Lindemeers - Bruinberg (21 km)

Een tip voor Visit Beernem?
Heb je een tip, activiteit of ken je een plekje die we zeker op deze website moeten plaatsen? Laat het ons zeker weten
Contacteer ons