3 x 33 meter plezier voor jong en oud

Doe de 100 meter van Beernem

Beernem krijgt 100 meter speelplein bij! Op drie verschillende locaties, het grasplein naast O.C. De Kleine Beer, de parking naast de kerk van Oedelem en de Kooldreef van Sint-Joris, wordt een 33,3m lang 'apenparcours' geplaatst. Samen goed voor de 100 meter van Beernem. Geen 2 toestellen zijn dezelfde! 

Opgelet: Sommige speelpleintjes zijn beperkt toegankelijk

Omwille van de speelpleinwerking deze zomer zijn de speelpleinen in het Bargepark, de Wagenweg en het Galgeveld niet vrij toegankelijk op weekdagen in de namiddag. In de voormiddag en in het weekend kan je er natuurlijk wel terecht!

Van 20 t.e.m. 31 juli 2020, tijdens het bouwverlof, zijn de Wagenweg en het Galgeveld wel de hele dag beschikbaar. Het Bargepark wordt in de namiddag wel gebruikt door de Grabbelpas.

Ontdek de drie locaties van de 100 meter

Kooldreef in Sint-Joris

De Kooldreef is een herinnering aan de middeleeuwse heerlijkheid van Sint-Joris. De brede dreef met zijn majestueuze bomen aan elke zijde en het schaduwrijke frisgroene gras is nu een trage weg waar wandelaars en fietsers van genieten.

Ga er er deze zomer met jong en oud 33 meter kronkelen en klauteren op de tijdelijke apenbrug. De kinderen onderschatten we niet, maar lukt het ook de ouderen van dienst?

Grasplein naast O.C. De Kleine Beer

Naast het evenementenplein Paraschol kan je nu ook tijdelijk terecht op het stukje 33 meter apenbrug van Beernem centrum. Terwijl de kinderen ravotten kunnen de ouderen gerust even de lokale terrasjes bezoeken.

Maak je bezoek aan de bib of het zwembad extra spannend door samen eerst de apenbrug te trotseren. Plezier voor jong en oud.

Parking achter kerkhof Oedelem

De laatste meters, of de eerste te zien waar je begint, van de 100 meter van Beernem vind je in Oedelem! De kleine oase achter de kerk en naast het kerkhof is mooi gevuld met 33 meter avontuur. 

De speelpleinbouwers plaatsten op dit terrein zelfs een probeersel die ze nog niet eerder gebouwd hebben. Iets met rollende buisjes, kan jij dit toestel vinden?

Maak een fietsrit van speelplein naar speelplein

Een fietstochtje met het hele gezin van speelplein naar speelplein.

Fietsroute Bargepark - Hommels (7 km)

Fietsroute Bruinberg - Galgeveld (8 km)

Fietsroute Lindemeers - Kleuterweelde (13 km)

Fietsroute Lindemeers - Bruinberg (21 km)

Een tip voor Visit Beernem?
Heb je een tip, activiteit of ken je een plekje die we zeker op deze website moeten plaatsen? Laat het ons zeker weten
Contacteer ons