Met jouw Beernemse Joyn-kaart kan je prijzen winnen!

Heb jij een Beernemse Joyn-kaart? En is deze geregistreerd? Perfect! Dan maak jij wekelijks kans op een Beernem.kado van 100 euro. Het enige dat je hoeft te doen, is jouw Beernemse Joyn-kaart scannen aan de tablet bij een van de deelnemende handelszaken want voor elke aankoop met de Beernemse Joyn-kaart ontvang je één winstkans.

Elke scan bij een deelnemende handelszaak staat gelijk aan één winstkans. Dus hoe meer winstkansen je verzameld hebt per week, hoe meer kans je maakt om 100 euro te winnen!

Elke week een winnaar!

Elke maandag wordt er één winnaar gekozen! Via onze blog en sociale media kanalen (o.a. Facebook, Twitter en Instagram) maken wij de winnaar van de week bekend. Deze persoon wint een Beernem.kado t.w.v. 100 euro en wordt persoonlijk gecontacteerd om de kadobon in ontvangst te komen nemen.

Registreer jouw Beernemse Joyn-kaart om te winnen

Enkel de mensen die een geregistreerde Beernemse oyn-kaart hebben, maken kans om wekelijks in de prijzen te vallen. Een geregistreerde Beernemse Joyn-kaart stelt ons namelijk in staat om contact op te nemen met de winnaar. Het is hierbij van belang dat je een e-mailadres en telefoonnummer opgeeft. Jouw telefoonnummer wordt enkel gebruikt voor het opbellen van de winnaars.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van de wedstrijd.