Zoveel voordelen, met slechts 1 spaarkaart!

Geniet dankzij de Beernemse Joyn-kaart van tal van voordelen bij alle deelnemende handelszaken. En daar stopt het niet want buiten Beernem kan je er ook bij heel wat andere handels- en horecazaken in België gebruik van maken.

Met de digitale spaarkaart van Joyn kan je bij meer dan 7.500 handelaars over heel België terecht. Maar gebruik je jouw Beernemse Joyn-kaart of Joyn-app in Beernem bij de deelnemende handelszaken dan geniet je van nog een extra voordeel.

Iedereen die zijn Beernemse Joyn-kaart of Joyn-app scant bij een Beernemse handelaar spaart winstkansen waarmee hij of zij wekelijks kans maakt op een Beernem.kado t.w.v. 100 euro! Het is hierbij wel noodzakelijk dat jouw Joyn-kaart geregistreerd is. Registreren kan via de knop 'REGISTREREN' in het menu hierboven.

Je herkent de Beernemse Joyn-kaart aan de 'Visit Beernem' voorzijde. Kortom, met de Beernemse Joyn-kaart geniet je van voordelen over heel België en extra voordelen in Beernem!

Heb jij nog geen Beernemse Joyn-kaart?

Vraag er een aan bij de deelnemende handelszaken en maak er gretig gebruik van tijdens het winkelen in Beernem. Want dankzij elke scan bij een deelnemende handelszaak in Beernem maak je kans om te winnen! Je kan hem via onderstaande button registreren op de website van Joyn.be.