De Beernem.kado, het ideale geschenk!

Ontdek de Beernem.kado, het ideale geschenk...

Met de Beernem.kado kan je in meer dan 30 handels- en horecazaken in Beernem terecht om aankopen te doen. Ben jij op zoek naar een origineel cadeau? En ben je fan van lokaal winkelen? Dan is de Beernem.kado het ideale geschenk om te geven en te ontvangen!

En het wordt nog leuker! Naast de vrije keuze voor welk bedrag je de Beernem.kado wenst op te laden, staat het de ontvanger van de  Beernem.kado ook vrij over hoeveel aankopen hij het saldo van zijn Beernem.kado wenst te spreiden.

Zoveel plezier en vrijheid aan één cadeau, bruikbaar bij meer dan 30 handelaars in Beernem. Dat is de Beernem.kado! De Beernem.kado is verkrijgbaar op 6 verkooppunten die je onderaan de pagina kan terugvinden in de linkerkolom.

Controleer hier de waarde van jouw Beernem.kado

Het saldo op de Beernem.kado kan men over meerdere aankopen spreiden en hoeft dus niet met één aankoop gebruikt te worden. Niet helemaal zeker hoeveel waarde er nog op jouw Beernem.kado staat?

Je kan dit op twee manier controleren:

  • hieronder op onze website*;
  • op de tablet bij een deelnemende handelaar.
Ontdek de Beernem.kado cadeaubon

De Beernem.kado heeft uiteraard ook een vervaldatum. Controleer met één druk op de knop hieronder ook even de geldigheidsdatum van uw Beernem.kado.

* Je kan jouw Beernem.kado controleren door de 16-delige code achteraan op de Beernem.kado hieronder in te geven. Je hoeft hierbij geen spaties in te geven.

Waar kan ik een Beernem.kado kopen?

De Beernem.kado kan aangekocht worden bij volgende verkooppunten:

  • Gemeentehuis
  • Schepenhuys (Oedelem)
  • Verswinkel P&A
  • De plaetsemolen
  • Slagerij De Baere
  • Autostrade

Bij welke handelszaken kan ik deze gebruiken?

Bij alle handelaars die deelnemen aan Visit Beernem. Het aantal deelnemers zal nog toenemen. Houd dus zeker de website in de gaten of volg ons op Facebook!

Heb je nog een andere vraag over de kadobon?

Wij hebben een aantal antwoorden geformuleerd op veel voorkomende vragen over de Beernem.kado. Is jouw probleem nog steeds niet opgelost? Stuur ons een mailtje op hello@joyn.be.

Hoe kan ik met mijn handelszaak deelnemen?

Wenst u als handelszaak deel te nemen aan de Beernem.kado? Super!

Neem via onderstaande knop contact met ons op. En wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk aan de slag kan!